RADYO SDÜ EN İYİ ÜNİVETSİTE RADYOSU OLMAYA ADAY


Yaşam 16.01.2020 19:47:00 0
RADYO SDÜ EN İYİ ÜNİVETSİTE RADYOSU OLMAYA ADAY

MÜZİK ONAİR tarafından Bahçeşehir Üniversitesi ve Bahçeşehir Radyosu ile birlikte Müzik Onair Ödül töreninin dördüncüsü düzenleniyor. 

13 kategoride müzik, 4 kategoride radyo ve 1 kategoride sosyal medya olmak üzere toplamda 18 kategoride 2019 yılının en iyilerinin ödüllendirileceği törende 13 farklı radyo programının yer aldığı haftalık yayın akışıyla farklı program çeşitlerini bünyesinde barındıran Süleyman Demirel Üniversitesi, Radyo SDÜ en iyi Üniversite radyosu olmaya aday gösteriliyor. 
  İnternet üzerinden halk oylamasıyla kazananın belirleneceği yarışmada başta Süleyman Demirel Üniversitesi olmak üzere 9 üniversite radyosu birincilik için destek beliyor. Dinleyiciler ise www.muzikonairodulleri.com web sitesinden 21. Kategoride bulunan ‘’ Yılın En İyi Üniversite Rdayosu Adayı’’ kategorisinde Radyo SDÜ’ye oy kullanabilecek.

Tıkla İzle

Erzurum Valiliği’ne eski Isparta Valisi Aydın Baruş Atandı İçişleri Bakanı olan Mustafa Çiftçi’nin yerine, eski Isparta Valisi olan ve son olarak Gümüşhane Valisi olan Aydın Baruş atandı. Karar Resmî Gazete’de yayımlandı.
Bakan Kacır’dan Antalya’ya Teknokent Hamlesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde Antalya Teknokent Ar-Ge 4 Binası ile GO Girişim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Abdullah Erin ilk iftarda şehit aileleri ve gazilerle buluştu Isparta Valisi Abdullah Erin, Ramazan ayının ilk iftarında şehit aileleri ve gazilerle aynı sofrada bir araya gelerek, “Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak en büyük sorumluluğumuzdur” mesajını verdi.
Serik’te ev yangını: 84 yaşındaki kadın hayatını kaybetti Antalya Serik’te çıkan ev yangınında 84 yaşındaki Hasibe Büyükdemir yaşamını yitirdi.
Burdur valisi Bilgihan aile ziyaretlerini sürdürüyor Vli Tülay Baydar Bilgihan, aile ziyaretleri kapsamında Demir, Uysal ve Gümüş ailelerini ziyaret ederek Kışla Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi; talep ve önerileri dinledi.