RAMAZAN ÖZDEMİR SAĞLIK-SENE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Sağlık-Sen Şube yönetiminde uzun yıllardır görev yapan Ramazan Özdemir, Eylül ayında yapılacak seçimlerde adaylığını açıkladı.


Sağlık 8.07.2022 14:07:00 0
RAMAZAN ÖZDEMİR SAĞLIK-SENE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Sağlık-Sen Şube yönetiminde uzun yıllardır görev yapan Ramazan Özdemir, Eylül ayında yapılacak seçimlerde adaylığını açıkladı. Sağlık-Sen Isparta Şubesi 11 Eylül’de seçime gidiyor. Mevcut Başkan Erdal Demiralay’ın bu seçimlerde aday olmayacağı öğrenilirken uzun yıllar Sağlık-Sen Şube yönetiminde görev yapan Ramazan Özdemir Başkanlığa adaylığını açıkladı.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE ADAY OLDUM

Adaylığını açıklayan Özdemir ‘’Uzun yıllar sendikamızın çeşitli kademelerinde görev aldım. Üstlendiğimiz bu ağır yükü bugüne kadar layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Başkanımız Erdal Beyin yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine arkadaşlarımızdan gelen destek ve teveccüh ile 11 Eylül’de yapılacak seçimlerde adaylığımı açıklıyorum’’ dedi.

KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Öte yandan Özdemir, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm üyelerin ve Ispartalıların Kurban Bayramı’nı kutlayarak, herkese kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.


Merkez'in rezervleri yükseldi Merkez'in rezervleri yükseldi
Gebze'de dilencilere yönelik çalışma Gebze'de dilencilere yönelik çalışma
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
İstanbullulara hava uyarısı! İstanbullulara hava uyarısı!
Manisa'nın hedefi galibiyet Manisa'nın hedefi galibiyet