Rektör Çarıkçı Öğrenci Toplulukları ile Buluştu


Siyaset 13.02.2020 23:42:00 0
Rektör Çarıkçı Öğrenci Toplulukları ile Buluştu

Öğrenci odaklı eğitimi benimseyen üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, 2019 yılında gerçekleşmiş toplam faaliyet sayıları doğrultusunda en fazla faaliyet yapmış olan ilk 16 topluluk başkanları ile bir araya geldi. 

Kültür Spor Daire Başkanı Ümit Yavuz, Topluluklar Şube Müdürü Mustafa Tuncay, Öğrenci Toplulukları Koordinatörleri Dr. Öğr. Üyesi Asuman Zeytinoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Mert Şekerci’nin de katıldığı ve tüm öğrenci topluluk başkanları ile periyodik olarak yapılması planlanan buluşmaların ilk ayağı Doğu Yerleşkesi VIP Salonunda gerçekleşti.

Buluşmada; Rektör Prof. Dr. Çarıkçı, programa katılan Türk Tıp Öğrencileri Topluluğu, İletişim ve Genç Yöneticiler Topluluğu, Genç Tema Topluluğu, Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğu, Endüstri ve Kalite Topluluğu, Siyaset ve Yönetim Topluluğu, Su Sporları Topluluğu, İnşaat Topluluğu, Uluslararası Mühendislik ve Teknoloji Öğrencileri Topluluğu, Kritik ve Analitik Değerlendirme Topluluğu, Havacılık Topluluğu, Arkeoloji Topluluğu, Proje Araştırma ve Geliştirme Topluluğu, Hukuk ve Adalet Topluluğu, Kızılay Topluluğu ile Ekonomi Yönetim Topluluğu başkanlarının görüş ve önerilerini dinledi.

Öğrencilerin topluluklar bünyesinde gerçekleştirdikleri etkinliklere büyük önem verdiklerini dile getiren Prof. Dr. Çarıkçı, etkinliklerin öğrencilerin kişisel gelişimine önemli katkı sağladığını belirtti. Prof. Dr. Çarıkçı, öğrencilerin düzenledikleri etkinlikler ile tecrübe kazandıklarını, bu süreçte karşılaştıkları zorlukların onları yıldırmaması ve sinerjilerini arttırmaları gerektiğini ifade ederek etkinliklerin daha kapsamlı hale getirilmesi vurguladı. topluluk başkanlarının dile getirdiği sorunları ve projelerini dinleyen Prof. Dr. Çarıkçı, güncel teknolojik altyapı ile donatılmış olan Batı Yerleşkesi Merkezi Dersliklerinin yakın zamanda faaliyete geçmesi için çalışmaların sürdüğünü ve bu binadaki salonların da etkinliklerde kullanılabileceğinin altını çizdi.

Öğrenci Toplulukları Koordinatörleri ise,  öğrenci topluluklarının alan farkı gözetmeksizin birlikte çalışma yapması halinde muazzam işlerin ortaya çıkabileceğini; tüm toplulukların üniversitemiz için birer kazanım olduğunu ve çok değerli olduklarını söyledi. Öğrenci Toplulukları Koordinatörlerinin ve Topluluklar Şube Müdürlüğünün Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı bünyesinde her konuda destek vermeye hazır olduklarını belirtti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü