Rektör Diler'den Özel Halk Otobüslerine Teşekkür Ziyareti


Yaşam 13.01.2020 17:20:00 0
Rektör Diler

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER, Isparta Belediyesi Özel Halk Otobüsleri kooperatif Başkanı Faruk DAŞDÖNER ve yönetim kurulunu ziyarette bulundu. 

 
Halk Otobüsleri Kooparatif binasında yeni kurulan Koordinasyon Merkezini gezen Rektör Diler, öğrenciler için yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini belirtti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ile ilgili düşüncelerini aktaran Kooperatif başkanı Faruk Daşdöner şu ifadelere yer verdi. Hocamıza nazik ziyaretleri için toplu taşıma esnafımız adına teşekkür ederiz dedi. 
PFDK’dan Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine cezalar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig’den 10 kulübe para cezası uyguladı.
Serik Futbol A.Ş.’de iftar buluşması: Başkan Doğan’dan açıklamalar Trendyol 1. Lig ekiplerinden Serik Futbol A.Ş., kulüp başkanı Cenk Doğan ve CEO Barış Güçlü ev sahipliğinde, kulüp tesislerinde iftar yemeği düzenledi. Etkinliğe taraftar gruplarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Başkan Doğan, sezon başından
Isparta Basını yasta: Bülent Gülçimen vefat etti Isparta basınının sevilen ismi Bülent Gülçimen (56), bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mesleğine tutkuyla bağlı olan Gülçimen’in vefatı, ailesi, dostları ve basın camiasında derin üzüntü yarattı.
Futbolda haftanın maç takvimi Türkiye’de profesyonel futbol liglerinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre; Süper Lig’de 24, 1. Lig’de 28, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 26, Beyaz Grup’ta 28 ve 3. Lig’de 23. hafta karşılaşmaları
Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl