Rektör Diler, İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı


Siyaset 11.10.2019 17:04:00 0
Rektör Diler, İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı

Rektör Diler, İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcıları ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin’i makamında ziyaret etti, İl Genel Meclisi Ekim Ayı son toplantısında ISUBÜ hakkında sunum gerçekleştirdi.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, İl Genel Meclis Üyelerine yaptığı sunumda ISUBÜ’nün hedeflerini anlattı. ISUBÜ hakkında detaylı bilgiler aktaran Rektör Diler, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin ilimize, ülkemize ve Dünya bilimine katkılarından bahsetti.

 Prof. Dr. İbrahim Diler, Meclis üyelerinin sorularını da yanıtlarken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, ikinci üniversitenin Isparta için önemli bir katmadeğer oluşturacağı konusunda hem fikir olduklarını dile getirdiler. Meclis toplantısı hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.

 

“Davraz, En Güvenli Kayak Merkezi Olma Özelliğini Güçlendiriyor” Davraz Kayak Merkezi Genel Koordinatörü Kubilay Oktay Başyiğit, yüksek rakımı, güçlü konaklama altyapısı, devlet onaylı kamp merkezi kimliği ve en zorlu hava şartlarında dahi üst düzey güvenlik önlemleriyle Davraz’ın Türkiye’nin e
AK Parti'de 108 başkan değişti AK Parti Teşkilat İşleri Başkanlığı, şubat ayında gerçekleştirilen 8. Olağan Kongre’den bu yana teşkilat yapılanmasında dikkat çekici bir değişim sürecine imza attı.
Davraz Kayak merkezinde yeni ücret tarifesi duyuruldu Türkiye'de Isparta’nın önemli kış turizm noktalarından biri olan Davraz Kayak Merkezi, 2025–2026 kış sezonu için geçerli olacak bilet ve otopark ücretlerini açıkladı.
İnek Sütü Toplama Azaldı, Ürün Çeşitliliği Arttı Ticari süt işletmelerince Ekim ayında toplanan inek sütü miktarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,2 düşerken, yoğurt ile ayran-kefir üretiminde artış yaşandı.
Tavuk eti üretimi artarken yumurta azaldı Ekim 2025’te tavuk eti üretimi yüzde 8,7 artışla 247 bin 392 tona yükselirken, tavuk yumurtası üretimi yüzde 3,9 düşüşle 1,81 milyar adet olarak gerçekleşti. Ocak–Ekim döneminde ise et üretimindeki artış sürerken, yumurta üretimin