Rektör Diler Yalvaç’ta Atık Toplayan Öğrencilerle Buluştu


Gündem 28.10.2021 22:37:00 0
Rektör Diler Yalvaç’ta Atık Toplayan Öğrencilerle Buluştu

Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Yalvaç Kent Ormanında Katı Atık Topladı

ISUBÜ Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Dünya İklim Değişikliği ile Mücadele Günleri kapsamında Yalvaç kent ormanında, Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler, Yalvaç Belediye Başkanı Av. Halil Hilmi Tütüncü, Bölüm Öğretim Üyeleri ve öğrencilerin katılımlarıyla çevresel atık toplama etkinliği yapıldı.

Etkinliğin başında bölüm öğretim üyeleri tarafından katılımcılara çevre bilinci ve katı atıkların geri dönüşümü konusunda bilgilendirme sunumu yapıldı. Çevreye atılan katı atıkların doğada kaybolma sürelerinin yüzlerce yıl sürdüğü belirtilerek çevre bilincinin çevreyi kirletmemekten başladığı belirtilerek vahşi depolamanın zararlarından ve geri dönüşümün öneminden bahsedildi.

Daha sonra öğrencilerimiz tarafından orman içerisinde bulunan katı atıklar toplanarak etkinlik tamamlandı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı