REKTÖR KORKMAZ MAKÜ’NÜN YENİ ÖĞRENCİLERİNİ OTOGARDA KARŞILADI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçlarına göre MAKÜ’ye yerleşen yeni öğrencileri Burdur otogarında karşıladı.


Eğitim 25.08.2022 20:43:00 0
REKTÖR KORKMAZ MAKÜ’NÜN YENİ ÖĞRENCİLERİNİ OTOGARDA KARŞILADI

Aileleriyle birlikte kayıt yaptırmak için sabahın erken saatlerinde Burdur’a gelen öğrenciler, otogarda açılan MAKÜ standında karşılarında Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı buldu. Hem öğrencileri hem de aileleri otogarda karşılayan Rektör Korkmaz, ‘MAKÜ ailesine hoş geldiniz’ diyerek, öğrenci ve velilere üniversite hakkında bilgiler verdi.

Kayıt işlemleri için şahsen başvuru yapmak için farklı şehirlerden Burdur’a gelen öğrenci ve veliler önce Burdur otogarında oluşturulan karşılama masasında ağırlandı. Rektör Korkmaz öğrenci ve velilerle bir süre sohbet etti. 

Türkiye’nin birçok ilinden Burdur’a üniversite eğitimi almak için gelen yeni öğrencilerin olduğunu belirten Prof. Dr. Korkmaz, kayıt döneminde yeni öğrencilerle buluşmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, kente gelen öğrencileri 7 yıldır otogarda karşıladıklarını söyledi.

Burdur’a adım atar atmaz karşılarında rektörü görmenin şaşkınlığını yaşayan öğrenciler, rektör tarafından otobüs terminalinde karşılanmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiler. Böyle bir karşılamayı beklemediklerini belirten aileler ise Rektör Korkmaz tarafından karşılanmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler ve çocuklarını emanet edecekleri üniversitenin rektörüne teşekkür ettiler. Gençler bizim geleceğimiz çok memnun olduk, başarılarının devamını diliyoruz dediler. 

Rektör Korkmaz’dan üniversite ve kent hakkında bilgi alan öğrenciler ve aileleri daha sonra üniversiteye ait otobüslerle İstiklal Yerleşkesine götürüldü. Daha sonra MAKÜ İstiklal Yerleşkesinde bulunan “Kitap ve Kahve” adlı kafeteryada öğrenciler ve aileleriyle kahvaltı yapan Rektör Korkmaz, öğrencilere başarılar diledi. 


TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti'de bir istifa daha