Rektör Ünal’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı


Gündem 8.03.2020 18:40:00 0
Rektör Ünal’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Birleşmiş Milletler tarafından 1977 yılında ilan edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün ülkemizde de her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanmakta olduğunu dile getiren Rektör Ünal, ‘Tüm dünyada kadınların haklarının savunulduğu, daha güzel bir dünya için kadınların eşitlik ve adalet taleplerinin ve huzurlu bir yaşam özlemlerinin dile getirildiği bir gün olarak kutlanan 8 Mart Kadınlar Günü’nün bu yıl da kadınların haklı mücadelesine katkı sağlamasını diliyorum.’ ifadelerini kullandı.


 
Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamın bir parçası olarak her alanda kendilerine yer bulmasının önemine değinen Rektör Ünal, ‘Her geçen gün başarılı çalışmalar yapan kadınların sayılarının artması ülkemiz ve milletimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Akdeniz Üniversitesi’nde de kadınların gerek öğrenci gerekse Akademisyen düzeyinde ulusal ve uluslararası alanda başarılarına şahit olmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor.’ ifadelerini kullandı.
    
Rektör Ünal’ın mesajında son olarak, ‘Sevginin, nezaketin, şefkatin, merhametin, güzelliğin, zarafetin, estetiğin ve inceliğin sembolü olan tüm kadınların Kadınlar Gününü kutluyorum. Sizin varlığınızla var olduğumuzu biliyoruz. İyi ki varsınız.’ ifadelerine yer verildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yığılca'da Ahmet Alkan farkı Yığılca'da Ahmet Alkan farkı
YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler
Başkan Eren’den gençlere altın öğütler Başkan Eren’den gençlere altın öğütler
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi 3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi