Rize Belediyesi, Elektrik Santrali’nde sona yaklaştı


Gündem 18.06.2021 10:30:00 0
Rize Belediyesi, Elektrik Santrali’nde sona yaklaştı

Rize Belediyesi’nin Kaplıca Mahallesi Dosma mevkiinde içme suyu ana şebeke hattına bağlı inşa ettiği “Elektrik Üretim Santrali” projesinin su deposu ve üretim binası tamamlanarak yapılan hat bağlantılarla birlikte elektrik üretimine yakında geçilecek.

RİZE (İGFA) - Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Belediyesi’nin yatırım bütçesini arttıracak projeleri arasında yer alan Hidroelektrik Santralinin 400 metre rakımdan 100 metre rakıma inen içme suyu ana şebeke hattından faydalanacağını açıkladı. Santralin, rakım farkından oluşan basınç ve içme suyu hattının sürekli akım oluşturması sebebiyle günün 24 saati elektrik üretilebileceği bildirildi. Başkan Metin, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte elde edilecek gelirin Rize Belediyesi tarafından altyapı ve benzeri yatırımlarla yeniden vatandaşa geri hizmet olarak döneceğini söyledi.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.