Rize’de arabalı sinema ile ikinci buluşma


Gündem 18.06.2021 08:30:00 0
Rize’de arabalı sinema ile ikinci buluşma

Rize Belediyesi tarafından COVID-19 tedbirlerine uygun şekilde düzenlenen Arabalı Sinema etkinliği ikinci kez düzenlendi.

RİZE (İGFA) - Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filminin gösterildiği etkinlikte vatandaşlar dev ekrana yansıtılan filmi araçlarından inmeden izledi. Etkinlik için gelen araçlar, Rize Belediyesi Sahil Otoparkında kurulan dev ekranın karşısına belediye görevlilerinin yardımıyla park ettirildi. Belediye ekipleri, araç içerisinde film izleyen katılımcılara gazoz ve patlamış mısır ikram etti. Filmin sesi, kapalı devre radyo sistemiyle dinlendi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle belediyenin hazırladığı arabalı sinema etkinliğinin ikincisini düzenlediklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın şu salgın döneminde en azından böyle bir etkinlikte aileleri ile beraber arabalarında güzel bir sinema filmi izleyerek vakit geçirmesini istedik. Hem pandemi kurallarına uyduk hem de bu dönemde mesafeli olarak sosyal ortam oluşturduk" dedi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı