Rizede vatandaşları denizle buluşturacak proje

Rize Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında İslampaşa ve Portakallık mahallelerinin sahil şeridine 10 milyon TL’lik sosyal alan inşa edilecek.


Gündem 15.03.2021 18:00:00 0
Rizede vatandaşları denizle buluşturacak proje

RİZE (İGFA) - Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik Ankara’da bir araya gelerek yapılacak sosyal alan için 10 milyon TL’lik protokol anlaşması imzaladı.

İslampaşa-Portakallık Mahalleleri Dolgu Alanı Spor Kompleksi olarak adlandırılan projenin, 550 metrelik sahil aksı üzerindeki 40 bin metrekare alanda; halk arasında Yat limanı olarak bilinen bölgede konuşlandırılacağı kaydedildi. Alanda iskele, kaykay ve bisiklet parkuru, mini golf sahası, street workout, çocuk oyun alanı, yoga-jimnastik alanı, yamaç paraşütü pisti ve model uçak pisti yer alacak.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in girişimleri sonucunda imzalanan projede, ihale sürecinin ardından yapım aşamasına geçileceği öğrenildi. Vatandaşların denizle buluşabileceği bir iskele kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Metin, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Rize Milletvekilleri ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür etti. Başkan Metin, yapılan protokol anlaşmasıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın finanse edeceği projenin Rizeye hayırlı olmasını diledi.




Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı
Savran seçim çalışmalarına renk kattı Savran seçim çalışmalarına renk kattı
Promosyon listesi güncellendi Promosyon listesi güncellendi
Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...