RTÜK Başkanından sürtük başvurusuna yanıt


Gündem 2.06.2022 21:00:00 0
RTÜK Başkanından sürtük başvurusuna yanıt

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Kurul Üyesi İlhan Taşcının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "sürtük" ifadeleriyle ilgili RTÜK’e yaptığı başvuruya yanıt verdi.

ANKARA (İGFA) - RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kurul Üyesi İlhan Taşcıya ithafen "Siyasilerin Mecliste yapmış olduğu konuşmalara gösterdiğiniz bu hassasiyeti, CHP Genel Başkanının Genel Kurul konuşmasındaki müstehcen el-kol hareketinde de göstermenizi beklerdik. O konuda da şikayet dilekçenizi bekliyoruz. Sonra bu dilekçenizi inceleyeceğiz" yanıtını verdi.

 

https://twitter.com/ebekirsahin/status/1532324352187895810

Hatırlanacağı gibi Taşcı, Gezi Parkı protestolarına katılanları hedef alarak "çürük, sürtük" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını yayımlayan televizyon kanalları hakkında rapor hazırlanması için bugün RTÜK’e dilekçeyle başvurmuştu.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı