RUMELİSİAD’dan fidan kampanyasına destek


Gündem 31.07.2021 12:30:00 0
RUMELİSİAD’dan fidan kampanyasına destek

RUMELİSİAD, ülkemizin pek çok yerinde meydana gelen orman yangınlarının ardından harekete geçerek, TEMA Vakfı iş birliğinde büyük bir ağaç dikim kampanyası başlattı. 10 bin fidan hedefli kampanyaya 1 günde 6 bin fidan bağışı yapıldı.

BURSA (İGFA) -Toplumsal sorumluluk anlayışı doğrultusunda RUMELİSİAD, Türkiye’nin pek çok yerinde çıkan yangınlar sonucu zarar gören ormanlarımıza yeniden hayat vermek için fidan bağışı seferberliği başlattı.

Söz konusu ağaç dikim kampanyası için tüm vatandaşlara ve sivil toplum kuruluşlarına destek çağrısında bulunan RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, yangında zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılmasına destek olmak için üyelerimizin katılımıyla TEMA Vakfı’na bağış desteğinde bulunacaklarını söyledi. "Cennet vatanımıza nefes olmak için ormanlarımız için geleceğimiz için birlik olma vakti" diyen Zarif Alp, "Bu noktada, hepimize önemli sorumluluklar düşüyor.Doğamızı birlikte yeniden yeşertelim, yaralarımızı birlikte saralım” çağrısında bulundu.


Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı! Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor