Rusya evcil hayvanlara COVID-19 aşısı uygulamaya başladı


Gündem 26.05.2021 23:00:00 0
Rusya evcil hayvanlara COVID-19 aşısı uygulamaya başladı

Rusya Federal Veterinerlik ve Bitki Sağlığı İzleme Servisi (Rosselhoznadzor), Rusya’nın bazı bölgelerinde veteriner kliniklerinde evcil hayvanlara COVID-19 aşısı yapılmaya başlandığını duyurdu.

Rosselhoznadzor danışmanı Yuliya Melano, Rusya’nın bazı bölgelerinde veteriner kliniklerinde evcil hayvanlara COVID-19 aşılaması yapılmaya başlandığını belirtti.

Melano, “Hayvanları hastalıktan korumak üzere Rosselhoznadzor bilim insanları tarafından geliştirilen dünyanın tek aşısı Carnivac-Cov’un ilk partileri dün itibarıyla Rusya’nın çeşitli kentlerine teslim edildi. Aşılama, üretici Federal Hayvan Sağlığı Koruma Merkezinden aşıyı satın alan özel ve devlet klinikleri tarafından yapılıyor” ifadelerini kullandı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor