SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLER BU SEMİNERİ KAÇIRMAYIN


Eğitim 3.06.2022 11:29:00 0
SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLER BU SEMİNERİ KAÇIRMAYIN

Ödüllü bilim adamı SDÜ Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Ümit Işık’dan “Sınav Kaygısı  ve Başa Çıkma Yolları” konulu seminer.  Isparta Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Bilim Evleri Özel Öğretim Kurumu işbirliği ile öğrencilerin sınav öncesi yaşadıkları yoğun kaygı ve stresi en az düzeye indirmek amacıyla  3 Haziran Cuma günü saat 20.00 da Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu’nda “Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yolları” konulu seminer düzenlendi.

Ücretsiz ve halka açık etkinlik ile  SDÜ Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç.Dr.Ümit Işık tarafından,  Sınava girecek öğrencilerin sınav kaygısını azaltmaya yönelik çalışmalar içeren bu seminer ile öğrencilerin sınava daha iyi hazırlanmaları hedefleniyor.

Türkiye Bilim  Evleri Özel Öğretim Kurumu yetkilileri, “Seminerin başlıca amacı stres ve kaygı yaşayan öğrencileri rahatlatmak ve dikkat konsantrasyonlarını en üst düzeye çıkarmak, bizi kırmayıp öğrencilerimize bu seminerle rehberlik edecek olan Doç.Dr.Ümit Işık’a teşekkürlerimizi iletiriz.” Şeklinde görüş belirttiler.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı