Gündem

Gündem Haberleri

Saadet Partisinden KAYSOya ziyaret

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Baki Coşkun ve il yönetim kurulu üyeleri Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitciyi makamında ziyaret etti.


Gündem 3.02.2021 15:59:00 0
Saadet Partisinden KAYSOya ziyaret

KAYSERİ (İGFA) - Göreve seçildikten sonra kurum ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Baki Coşkun, şehre hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlarla yakın çalışma içerisinde olmak istediklerini söyledi.

Ziyarette tüm dünyanın ve doğal olarak ülkemizin de içerisinden geçtiği salgın sürecinin Kayseri sanayisi üzerindeki etkileri de görüşüldü. KAYSO  Başkanı Mehmet Büyüksimitci, özellikle pandemi nedeniyle işleri aksayan sanayi esnafına sunulacak destekler hakkında bilgilendirmede bulundu.

SANAYİCİ ADİL BİR ŞEKİLDE DESTEKLENMELİ

Saadet Partisi’nin sanayicinin desteklenmesi ve sanayinin geliştirilmesi konusundaki fikirlerini aktaran Coşkun; “Merhum Lider Necmettin Erbakan’ın sanayi konusundaki hassasiyetini hepimiz biliyoruz. Bu zor dönemin aşılması için sanayicinin adil bir şekilde desteklenmesi gerekir”dedi.

Görüşme sonrasında Saadet Partisi İl Başkanı Avukat Baki Coşkun, Mehmet Büyüksimitci’ye Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Davam” kitabını hediye etti.

 

 

 


İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi