SAĞLIĞIMIZ VE TRAFİĞİN RAHATLAMASI İÇİN BİSİKLET


Sağlık 22.09.2019 20:49:00 0
SAĞLIĞIMIZ VE TRAFİĞİN RAHATLAMASI İÇİN BİSİKLET

ağlık için en önemli bir araç olan bisiklet organizasyonunu hayata geçiren Isparta Belediyesi, Bisiklet sürüşü etkinliği düzenledi. Isparta'lılara Bisiklet'i sevdirmek için beraber yürüyelim programı düzenleyen Isparta Belediyesi, bu sağlık aracına dikkat çekmek için 1'nci Etap etkinliği ile binlerce Vatandaş'a bisiklet turu yaptırdı. Bisiklet kulanımı yaygın hale geldiği zaman Vatandaş, hem sağlıklı olacak hemde bu sayede Şehr'in trafiğide rahat bir nefes alacak.

 

Bugün Isparta Belediye'si organizasyonu ile binlerce Isparta'lı bisiklet turu yaptı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Isparta'lılara Bisiklet'i sevdirmek için kararlı bir duruş sergileyeceklerinin mesajını verdiler.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, ayakkabılar ve açık hava


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü