SAĞLAM VE MODERN OKULLAR İÇİN 600 MİLYONLUK YATIRIM

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022-2023 dönemine 600 milyonluk yatırım yaptı


Gündem 23.08.2022 19:19:00 0
SAĞLAM VE MODERN OKULLAR İÇİN 600 MİLYONLUK YATIRIM

Isparta İl milli eğitim müdürlüğü 2022-2023 dönemine hızlı girdi. 2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi için eğitim yatırımları aralıksız devam ediyor.

Isparta il milli eğitim müdürülüğü 600 milyonluk bütçe ile Isparta'daki tüm okulların bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

Göreve geldiği günden bu yana Isparta İl Milli eğitim'inde devrim niteliğinde yenilikler yaparak milli eğitimin tüm sorunlarına neşter atan il Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, öğrencilerin başta can güvenliği olmak üzere tüm araç ve gereçler için gerekli tüm önlemleri alıyor. Özellikle Isparta il merkezinde atıl durumda olan büyük bir sorun arz eden, çözülemeyen tüm sorunları çözüme kavuşturuyor. Kurumlar içerisinde kendisini iyi yönde gösteren il Milli Eğitim Müdürü Baydur il müdür yardımcıları ile mesai mefhumu gözetmeden vızır, vızır çalışıyor.

Baydur, `Öğrencilerin en güzel ve güvenilir şartlarda eğitimlerini devam ettirmeleri için çalışmalarımızı eksiksiz yerine getiriyoruz. Okullarımız için gerekli olan tüm destekleri alıyoruz. Şuanda Isparta merkez başta olmak üzere, ilçelerin, beldelerin ve tüm köy okullarımızın sorunlarını gideriyoruz. Bakanlığımız 600 milyonu geçik bir bütçe desteği verdi. Baydur, "İşin bundan sonraki kısmı öğretmenlerimize kalıyor. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizde performanslarını ortaya koyarak Isparta ilimizin eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının daha da artacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı