Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 19 Haziran koronavirüs verilerini açıkladı! İşte 19 Haziran corona virüs verileri


Sağlık 19.06.2020 20:15:00 0
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 19 Haziran koronavirüs verilerini açıkladı! İşte 19 Haziran corona virüs verileri

Türkiye'de corona virüsü vaka ve ölü sayısı ile ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Önceki hafta 700'lere kadar düşen vaka sayısı dün açıklanan rakamlar doğrultusunda 1500'ün üstüne çıktı. Konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önemli uyarılarda bulunurken, vatandaşları dikkatli olmaya davet etti.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vatandaşların merakla beklediği 19 Haziran koronavirüs tablosunu da açıkladı! İşte rakamlar.

Corona virüsü vaka sayısı geçtiğimiz hafta önemli bir artış kaydetti. Dünya genelinde bir çok ülkede ikinci dalga riski ortaya çıkarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da vatandaşları corona virüsü vaka sayısını işaret ederek uyardı. Bakan Koca, vatandaşların merakla beklediği 19 Haziran koronavirüs tablosunu da açıkladı.

19 HAZİRAN KORONAVİRÜS VERİLERİ

İSTANBUL ve ANKARA, son bir haftanın en düşük vaka sayısı başarısını gösterdi. Ülke genelinde yeni vaka sayısı azalmaya devam ediyor. İyileşen vaka sayımız dün olduğu gibi bugün de yeni vaka sayısının üstünde. Tedbir, karşılıklı olursa sonuç veriyor.

CANLI KORONAVİRÜS HARİTASI İÇİN TIKLAYIN

18 HAZİRAN KORONAVİRÜS VERİLERİ
Bakan Koca vakaları paylaştığı mesajında "Vaka sayısında düne kıyasla 125 azalma oldu. İYİLEŞEN HASTA SAYIMIZ BUGÜN TEKRAR YENİ VAKA SAYISINI GEÇTİ. Birimizin ihmali, hepimizi ilgilendiriyor. Hayatımıza tedbirlerle devam edelim." dedi.

 

 

 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü