Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Mayıs tarihine ait Türkiye'deki coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı.


Sağlık 26.05.2020 00:03:00 0
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Mayıs tarihine ait Türkiye

Bakan Koca'nın açıkladığı veriye göre Türkiye'de bugün 987 yeni vaka tespit edildi, 29 kişi ise hayatını kaybetti. Bugün toplam 1321 kişi iyileşti ve toplam iyileşen sayısı 120.015 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Mayıs tarihine ait Türkiye'deki coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın açıkladığı veriye göre Türkiye'de bugün 987 yeni vaka tespit edildi, 29 kişi ise hayatını kaybetti.

"İYİLEŞEN TOPLAM HASTA SAYISI 120 BİNİ GEÇTİ"

Bakan Koca yaptığı açıklamada, "İyileşen toplam hasta sayısı 120 bini geçti. Yoğun bakım desteğine ihtiyaç azalmaya devam ediyor. Elde edilen başarı, 83 milyonun gösterdiği uyumun sonucu. Yeni dönemde yeni ve güçlü tedbir, sosyal hayatta hep birlikte alınacak tedbirdir." dedi.


"İYİLEŞEN TOPLAM HASTA SAYISI 120 BİNE YAKLAŞTI"

Bakan Koca, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İyileşen toplam hasta sayısı 120 bine yaklaştı. Yeni vaka sayısında değişkenlik öngörülen düzeyde. Yoğun bakım desteğine ihtiyaç giderek azalıyor. Riskin daha da düşmesi, güçlü tedbirle mümkün. GÜÇLÜ TEDBİR, sosyal hayatta hep birlikte alınacak tedbirdir." demişti.

Hoyran’da Acı Son: Balık Tutarken Hayatını Kaybetti Isparta Eğirdir Gölü’nde balık tutmak için tekneyle açılan 64 yaşındaki Tevfik Elmas, dengesini kaybederek suya düştü. Ekiplerin çalışması sonucu Elmas’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Vali Hulusi Şahin Kriz Masasında: Antalya’da Sel Seferberliği Yoğun yağış ve fırtınanın etkili olduğu Antalya’da taşkın riskine karşı tüm kurumlar alarma geçti.
SENA NUR AYDIN MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI Sena Nur Aydın Mimarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, çok sayıda davetli törene katıldı.
Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'de TBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h
Antalya’ya 40 Günde Geçen Yılın Toplamı Kadar Yağış Antalya’da 2026’nın ilk 40 gününde düşen yağış miktarı, 2025’in tamamındaki 550 kilogramlık seviyeye ulaştı; batı ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle Kemer-Kumluca yolunda heyelan meydana gelirken, yağışların hafta boyunca..