Sağlık Bakanı Koca koronavirüste yeni vaka sayısını açıkladı


Gündem 3.04.2020 12:44:00 0
Sağlık Bakanı Koca koronavirüste yeni vaka sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüste son durumu açıkladı. Son 24 saatte 2 bin 456 kişiye teşhis kondu, 79 kişi hayatını kaybetti. Vaka sayısı 18 bin 135'e, vefat sayısı 356'ya çıktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüste son durumu açıkladı.

 

Son 24 saatte 18 bin 757 testte 2 bin 456 kişiye teşhis kondu, 79 kişi hayatını kaybetti. Bugün 82 hasta iyileşti.

Bugüne kadar toplam 125 bin 556 test yapıldı. Vaka sayısı 18 bin 135'e, vefat sayısı 356'ya çıktı. İyileşen hasta sayısı ise 415'e yükseldi. 

Sosyal medyadan açıklama yapan Bakan Koca, test sayısının düne göre 4 binin üzerinde artış gösterdiğini, pozitif vaka sayısının ise azaldığını kaydetti. Koca ayrıca, son 24 saat içinde vefat eden hastaların yüzde 82'sinin 60 yaş üstü kişiler olduğunu da belirtti. 

 

 

 

 

Vali Erin, Bursaspor ve Isparta32spor heyetini ağırladı Vali Abdullah Erin, müsabaka öncesinde Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile ISBAŞ Isparta32spor Başkanı Gültekin Özdemir ve beraberlerindeki heyeti Valilikte ağırlayarak her iki kulübe de başarılar diledi.
Isparta'da ev kiraları aldı başını gitti Isparta emlak piyasasında 2026 yılı kiralık daire fiyatları belli oldu. Son dönemde yaşanan artışlarla birlikte bazı mahallelerde kiralar "cep yakacak" seviyelere ulaştı.
Bir haftada 39 firari yakalandı! Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 1-7 Şubat 2026 tarihleri arasını kapsayan dev asayiş raporunu kamuoyuyla paylaştı.
Koca Yusuf Köy Geleneğine Sahip Çıktı Kılıç Köyü’nde düzenlenen bilardo turnuvası, sporun birleştirici gücünü ortaya koyarken Başkan Parlak da etkinliği yerinde takip etti.
Belediye-İş Sendikası’nda Soner Sav dönemi Belediye-İş Sendikası’nda kongre yapıldı. Başkanlığa Soner Sav seçildi.