Sağlık Sen şube başkanı açığa alındı

Sağlık Sen şube başkanı açığa alındı


Sağlık 5.07.2022 16:02:00 0
Sağlık Sen şube başkanı açığa alındı

Sağlık Sen Hatay Şubesinde sular durulmuyor.

İddialara göre rakip adaylar görmesin diye delege seçimleri yapıldıktan sonra delege ilanına çıkılan Şube Seçimleri iptal edildi.

Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Hatay Şube Başkanı Felaytun Fatih Gönç‘ün iddialara göre yaptıkları operasyon adeta komediye döndü. Sağlık Sen’de delege seçimleri yapıldıktan sonra seçimle ilgili ilana çıkılması adeta şok etkisi yarattı.

5 Temmuz 2022 (yarın) yeni delege başvurularının alınacağı öğrenilirken birçok Sağlık Sen üyesi “yanlış hesap Bağdat’tan döner” yorumunu yaptı.

Sağlık Sen Genel Merkezi’nde olağanüstü toplantı kararı alınırken bazı Genel Başkan Yardımcılarının itiraz etmesi sonucu yapılan usulsüzlükle ilgili Hatay Şube başkanının 2 ay süreyle görevden uzaklaştırma kararı alındığı öğrenildi.

 

Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!