Sağlık Sen üyeleri demokratik bir seçim istiyorlar

Isparta Sağlık-Sen yönetimi delege seçimlerinde akıl almaz işlere imza attığı, iddia ediliyor.


Sağlık 4.07.2022 18:24:00 0
Sağlık Sen üyeleri demokratik bir seçim istiyorlar

Isparta Sağlık-Sen yönetimi delege seçimlerinde akıl almaz işlere imza attığı, iddia ediliyor. Hatay il başkanın açığa alınması şu an Türkiye'nin gündemini kapsamışken, Şimdi de Isparta konuşulmaya başlandı. Isparta şubesinin ve yönetiminin seçim tarihleri konusunda askıyı gizli saklı yaptığı delege listelerinin ve delege sıra listesinin hala paylaşılmadığı, rakip olan Mahmut Ağun'un ve onu destekleyen sağlık çalışanlarının işlerini zorlaştırmak amaçlı böyle bir yola başvurulduğu iddia ediliyor. 

Eğirdir Kemik Hastanesi ve Süleyman Demirel Üniversitesinde mevcut yönetim tarafından seçilmiş sandık görevlileri sandık başında kimin oy kullanıp kullanamayacağını denetlemekle mükellifken, seçim kampanyası yürütükleri yine iddialar arasında...

Mahmut Ağun'nun temsilcilerinden hiç kimse sandıkta görevli olarak yazılmadığı, işin ilginç olan kısmı ise genel merkez yönetimi ve başkanı Semih Durmuş'un bu konuya karşı kayıtsız kalması'da dikkat çekiyor. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız sağlık-sen üyeleri, Başkan kim seçilirse seçilsin demokratik bir seçim olmasını istiyorlar.


"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor