Gündem

Gündem Haberleri

Sağlıkçılara Ulaşım Bedava


Gündem 24.03.2020 17:44:00 0
Sağlıkçılara Ulaşım Bedava

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Özel Halk Otobüsleri ile yaptığı görüşmeler sonrasında içerisinden geçtiğimiz şu zor günlerde büyük bir özveri ile insan sağlığı noktasında can siperhane görev yapan yaklaşık 9200 sağlık çalışanın toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacağını duyurdu. Başdeğirmen, “Tüm sağlıkçılarımıza buradan çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

mask

 
Isparta 8. kez kitap fuarına ev sahipliği yapıyor “Kitaplar Gül Açıyor” temasıyla düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, Gökkubbe Fuar Alanı’nda açıldı. Yaklaşık 150 yayınevinin katıldığı fuar, 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak.
Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı Isparta’da kapılarını açtı TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı, Barida Hotels’de ziyaretçileriyle buluştu. Etkinlik, 14 Aralık 2025’e kadar devam edecek.
Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya'da 13 Bin Marulla Türk Bayrağı Antalya’da çiftçiler, 13 bin marul fidesiyle tarlada dev bir Türk bayrağı deseni oluşturarak hem üretime hem de milli değerlere dikkat çekti.
Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı Isparta SMMMO’nun düzenlediği seminerde sahte belge kullanımı ve yeni nesil dijital denetim sistemi “Kurgan” hakkında meslek mensuplarına kapsamlı bilgiler aktarıldı. Seminer, yoğun katılım ve uzman sunumlarıyla dikkat çekti.