Şahin: Gaziantep Modeli, dünya modeli olmalı


Gündem 29.05.2021 07:30:00 0
Şahin: Gaziantep Modeli, dünya modeli olmalı

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İktisadi İş birliği ve Gelişme Teşkilatı (OECD) Kapsayıcı Büyüme İçin Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonu’na daveti dolayısıyla Paris’te düzenlenen basın toplantısında Fransız gazetecilerle bir araya gelerek Gaziantep’i anlattı.

GAZİANTEP (İGFA)- TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5inci "OECD Champion Mayors" haftası etkinliği vesilesiyle Parise gerçekleştireceği ziyaret kapsamında organize edilen basın toplantısında Fransız basın mensupları ile buluştu. Gaziantep Modeli’nin bir kardeşlik modeli olduğuna işaret eden Başkan Fatma Şahin, “Türkiye’de örnek bir model ortaya koyduk. Hızlı koordinasyon beraberinde de kent için getirisi olacak büyük projelerin daha hızlı şekilde hayata geçmesini sağladı. Bu modelin dünya modeli olması gerekiyor” dedi.


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi