Gündem

Gündem Haberleri

Sahte Peygamber öldü


Gündem 22.11.2019 20:19:00 0
Sahte Peygamber öldü

Bir dönem uzun süre kendinden söz ettiren sahte Peygamber İskender Evrenesoğlu, uzun yıllardır yaşadığı ABD’nin Virginia Eyaleti Norfolk kentinde öldü.

ABC Gazetesi Washington temsilcisi Yılmaz Polat’ın haberine göre; Turgut Özal döneminde 1986’da Devlet Planlama Teşkilatında uzman olarak çalışan İskender Evrenesoğlu, kendisine vahiy geldiğini ve “Risalet Nurları” isimli kitabın Allah tarafından yazdırıldığını iddia etmesiyle tanındı.

Mecliste Gergin Anlar: “Başarısız ve Beceriksiz” Çıkışı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Şubat ayı meclis toplantısında Altıntaş Mahallesi’ndeki altyapı sorunları üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir’i sert sözlerle eleştirdi.
“Kazadan Kurtulan Oğuz dehşeti anlattı” Antalya’da 10 kişinin yaşamını yitirdiği otobüs kazasından yaralı kurtulan üniversite öğrencisi Oğuz, kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini belirterek, “Otobüsün içi bir anda cehenneme döndü” dedi.
Yenişarbademli’de doğalgaz çalışmaları resmen başladı Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata, Torosgaz Isparta İl Müdürü Mehmet Şanlı’yı ilçede ağırladı. Gerçekleştirilen görüşmede doğalgaz altyapısı ve planlanan enerji yatırımları ele alındı; ilçeye doğalgaz arzı için çalışmal
Isparta’da Aziz Şehitler Dualarla yâd edildi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından Ocak ve Şubat aylarında şehadet mertebesine ulaşan kahraman şehitler için mevlid-i şerif programı düzenlendi.
İhracatta dijitalleşme ve markalaşma çağrısı Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2026 yılı Ocak ayı ihracat verilerini değerlendiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ercüment Çeliköz, Isparta’nın yılın ilk ayında 34 milyon 815 bin dolar ihr