Sakarya Akyazı Taşburun Mahallesi’ne içme suyu hattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı SASKİ ekipleri, Akyazı ilçesi Taşburun Mahallesi’nde 2 bin 500 metre yeni içme suyu hattı ile bölgenin içme suyu problemleri uzun yıllar boyunca çözüme kavuşturulacak.


Gündem 12.10.2021 18:00:00 0
Sakarya Akyazı Taşburun Mahallesi’ne içme suyu hattı

SAKARYA(İGFA)- Şehrin her bölgesine kesintisiz içme suyu kazandırmak için çalışan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), içmesuyu altyapısında sorun olan mahallelerin içmesuyu hatları yenileniyor.

Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizde kayıp ve kaçak oranlarını her geçen gün daha az seviyeye indirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda bir damlasına dahi değer verdiğimiz suyu vatandaşlarımızla kesintisiz bir şekilde buluşturmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızın bölge halkına ve şehrimize hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı