Sakarya Büyükşehir yeniden dünya şampiyonu


Gündem 8.07.2021 16:30:00 0
Sakarya Büyükşehir yeniden dünya şampiyonu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı sporcularından Mükremin Aktaş, İstanbul’da düzenlenen güreş şampiyonasında dünya şampiyonu oldu.

SAKARYA (İGFA) - İşitme engelliler 57 kilogram serbest stil final mücadelesinde İranlı rakibini 8 - 5 mağlup eden başarılı sporcu şampiyonluğu elde etti. İstanbul’da gerçekleştirilen mücadelelerde Büyükşehir sporcusu altın madalyayı almaya hak kazandı. Yetenekli güreşçi Mükremin Aktaş geçtiğimiz hafta işitme engelliler 60 kilogram kategorisinde Rus rakibini 9 – 0 mağlup ederek bir kez daha dünya şampiyonluğu unvanını kazanmıştı.

Ülkemizi ve şehrimizi başarılı bir şekilde temsil eden sporcuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “ Sakarya sporun farklı alanlarında başarılarını sürdürüyor. Şehrimizde yetişen sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi bizleri gururlandırıyor. Şehrimizin yeteneklerinin ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmesi için desteklerimiz artarak devam edecek. Yetenekli sporcumuzu aldığı dünya şampiyonu unvanından dolayı tebrik ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı