Sakarya’da Beşköprü Caddesi nakış gibi işleniyor


Gündem 29.06.2021 15:30:00 0
Sakarya’da Beşköprü Caddesi nakış gibi işleniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, uzun süredir hummalı bir çalışma yürüttüğü 32 Evler Mahallesi’nde son dokunuşları sürdürüyor.

SAKARYA (İGFA) - Şehrin en yoğun kullanılan giriş noktası konumunda olan Beşköprü Caddesi, alt ve üst yapı çalışmalarıyla baştan sona yenilendi. Sakarya’nın en önemli ulaşım ağlarından biri olan caddenin su, doğalgaz, elektrik ve telekom alt yapısı baştan tamamen yenilendi ve yaklaşık 1 buçuk kilometrelik alana 3 bin 600 ton sıcak asfalt döküldü. Bölgede yapılan çalışmalarda üst yapı, çevre düzenlemesi ve yaya  yolları imalatına geçildi. Asfalt ile ilgili son dokunuşlar  yapıldıktan sonra çizgi çalışmaları da tamamlanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOLBAK)’nden yapılan açıklamada, çalışmanın devamında, caddemizin hizmete girmesi için üst yapı çalışmalarının devam ettiği belirtilerek, son düzenlemelerin sonunda Beşköprü Caddesi en güvenli ve kolay şekilde ulaşımın sağlanacağı bir cadde haline geleceğini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı