Sakarya’da Keçi Kulesi ihaleye çıkıyor


Gündem 16.06.2021 17:00:00 0
Sakarya’da Keçi Kulesi ihaleye çıkıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesi’nde hayata geçireceği Keçi Kulesi için 18 Haziran Cuma günü ihaleye çıkıyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesi’nde hayata geçireceği Keçi Kulesi için ihaleye çıkıyor. 10 metrelik yüksekliğe ulaşacak ve keçilerin kulenin çevresinde gezinebilmesi için ahşap merdivenler yer alacak Keçi Kulesinin tamamlandığında yeni ziyaret noktası olması bekleniyor.

Sakaryadaki Millet Bahçesi içerisinde sosyal yaşam alanlarını arttığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Vatandaşlarımızın ziyaretlerinde farklı alternatiflerle buluşmalarını sağlamak istiyoruz. Bölgede Keçi Kulesi için de hazırlıklarımızı başlatmıştık. Çalışmamızı tamamladık ve 18 Haziran Cuma günü yapım ihalesine çıkıyoruz. Millet Bahçemizde misafirlerin ziyaret edeceği, çocukların keçilerle tanışacağı Keçi Kulesinin hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.


Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında
Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...