Sakarya’da mezarlıklarda bayram temizliği yapıldı


Gündem 16.07.2021 10:30:00 0
Sakarya’da mezarlıklarda bayram temizliği yapıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki mezarlıkları Kurban Bayramı’na hazırladı. Görevli ekip, mezarlıklarda ot biçme ve yol onarım çalışması yaptı.

SAKARYA (İGFA) - Sakaryada bayramda vatandaşlar, ot biçimi ve yol onarımı yapılan 16 ilçedeki 909 mezarlıkta yakınlarının kabrini temiz bir alanda ziyaret edecek. Yaklaşık 1 ay önce başlayan çalışmayla toplamda 4 milyon 814 bin metrekarelik alanda işlem yapıldı. Mezarlıklar, bu çalışmanın sonunda bakımlı ve temiz bir görünüme kavuştu.


CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.