Sakarya’da Ticaret Merkezi ihaleye çıkıyor


Gündem 27.07.2021 11:00:00 0
Sakarya’da Ticaret Merkezi ihaleye çıkıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ticari hayatına büyük katkı sağlayacak Ticaret Merkezi’nin ihalesinin üçüncü etabı 3 Ağustos Salı günü Büyükşehir Meclis salonunda gerçekleştirilecek.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısına kurulacak ve şehrin ekonomik hayatına büyük katkı sağlayacak Ticaret Merkezi üçüncü etap ihalesine çıkacak. 3 Ağustos Salı günü saat 15.00’te Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda açık teklif usulünce yapılacak ihalede 16 adet bağımsız iş yeri ve ofis satışa hazır olacak.  Alınan karar ile ödeme kolaylığı sağlanması için iş yeri ve ofis sahibi olmak isteyen kişilere 10 taksit imkanı sunulacak.

En düşük bağımsız bölümün muhammen bedeli 480 bin 660 TL iken, en yüksek bağımsız bölümün muhammen bedeli ise 2 milyon 321 bin 250 TL olarak belirlendi.


Ispartalı Üreticilere Müjde Çiğ Süte Zam Geldi Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Mayıs itibarıyla geçerli olmak üzere çiğ süt tavsiye fiyatını litre başına net 14,65 lira olarak belirledi
AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR
TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU
Göller ve Güller Ekspresi 2024 Bilet Fiyatları Açıklandı Isparta’da Ramazan Bayramı’nda Isparta-İzmir arasında işleyen Güller ve Göller Ekspresi 262 kişilik yolcu kapasitesinin tamamını doldurarak seferler düzenledi.
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale! Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!