Sakarya’daki kürek takımı ümit verdi


Gündem 28.07.2021 18:30:00 0
Sakarya’daki kürek takımı ümit verdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kürek Takımı, Sapanca’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Kupası’nda 5 farklı kategoride mücadele etti.

SAKARYA (İGFA) - Sakaryada 5 kategoride mücadele eden Büyükşehir Belediyesi sporcuları, farklı klasmanlarda kazandıkları başarılarla göz doldurdu. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, turnuvada mücadele eden tüm sporcular tebrik etti. Farklı klasmanlarda alınan sonuçlarla göz dolduran genç kürekçiler, Küçük Erkekler ve Yıldız Kızlar kategorisinde 3.’lük kupasını Büyükşehir’e getirdi.

Sapanca’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Kupası Kürek yarışlarına 7 ilden, 12 kulüp ve 15 sporcu katıldı.Küçük Erkekler ve Yıldız Kızlar kategorisinde 3.’lük kupası Büyükşehir’in oldu. Küçük, Yıldız ve Genç Erkek ile Genç ve Yıldız Kızlar kategorilerinde yarışan sporcular kürek branşının geleceği için ümit verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bilecik'te miniklere jandarma tanıtıldı Bilecik'te miniklere jandarma tanıtıldı
CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi