Sakarya halk sağlığını korumak için maske dağıtıyor

Maske üretim ve dağıtım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, son olarak Adapazarı’nın Camili ve Şeker Mahallelerinde toplamda 5 bin adet sağlık destek paketini hanelere ve iş yerlerine ulaştırdı.


Gündem 13.03.2021 11:30:00 0
Sakarya halk sağlığını korumak için maske dağıtıyor

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her şehrin vaka sayısına göre normalleşme takvimine başlayacağını duyurmasının ardından maske dağıtım çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda maske dağıtım ekipleri son olarak Adapazarı ilçesinin Camili ve Şeker Mahallelerinde toplamda 5 bin adet sağlık destek paketini hanelere ve iş yerlerine ulaştırdı.

Koronavirüs haritasında yüksek riskli bölgeler arasında yer alan Sakarya’nın halk sağlığını korumak adına çalışmaların önemine dikkati çeken belediye ekipleri, “İstatistiklere göre maske kullanımının salgının bulaşma riskini yüzde 90 oranında azaltıyor. O nedenle tüm vatandaşlarımıza maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet göstermelerini önemle rica ediyoruz” çağrısında bulundular.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.