Sakarya kabağına özel satış ofisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gar Meydanı’nda yapımına başlanan kabak motifli satış ofisinin dış cephe motif imalatı tamamlandı.


Gündem 14.03.2021 14:00:00 0
Sakarya kabağına özel satış ofisi

SAKARYA (İGFA) - Sakaryada vatandaşların rahatça kabak alışverişi yapabilecekleri, birçok kabak tatlısı çeşidini bulabilecekleri ve hatıra fotoğrafları çekilebilecekleri bir alan kazandırılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kabak ürününü yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlere tanıtmak, tanıtımına katkı sunmak ve sofralarına ulaştırmak adına en işlek meydanlarından biri olan Gar Meydanı’na kabak motifli satış ofisi kuracağını açıkladı. Satış ofisi üzerine yerleştirilen dış cephe motifi imalatı tamamlanarak kabak motifi halini aldı.

İç imalatının devam ettiği kabak motifli satış ofisi içerisinde Antep Fıstıklı kabaklı lokum, bademli kabaklı lokum, cevizli kabaklı lokum, fındıklı kabaklı lokum, kabak tatlısı, kabaklı kurabiye ve kabaklı cheesecake satışının olacağı öğrenildi.

Aynı zamanda kendi tatlılarını evlerinde yapmak isteyen vatandaşların da satış noktasında çiğ kabak temin edebileceği satış ofisinde, vatandaşların rahatça kabak alışverişi yapabilecekleri, birçok kabak tatlısı çeşidini bulabilecekleri ve hatıra fotoğrafları çekilebilecekleri bir alanı da en kısa sürede Sakaryalılarla buluşturulması bekleniyor.




ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı