Gündem

Gündem Haberleri

Sakarya Kocaali’de sel felaketi


Gündem 3.07.2021 23:30:00 0
Sakarya Kocaali’de sel felaketi

Kuvvetli sağanak yağışlar nedeniyle Sakaryanın Kocaali ilçesinde meydan gelen sel felaketinin bıraktığı izleri temizlemek üzerine Büyükşehir’in nöbetçi ekipleri seferber oldu. 52 vatandaş ile çok sayıda büyükbaş hayvan kurtarıldı.

SAKARYA (İGFA) - Kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Sakaryanın Kocaali ilçesinde Demiraçma Mahallesi’nde sel felaketi yaşandı. Dereler taştı, haneleri ve tarlaları su bastı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin nöbetçi ekipleri felaketin yaşandığı bölgeye hızlıca intikal ederek bölgede selin bıraktığı izleri tespit ve temizleme çalışmalarına başladı. Çalışmaları  yerinde incelemek ve sel felaketinde mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olmak için bölgeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “En büyük tesellimiz can kaybının yaşanmamasıdır” dedi.

Felaketin yaşandığı bölgede ekiplerin başında durum tespiti ve sevk idare kontrolü yapan Başkan Ekrem Yüce, şiddetli yağışlar nedeniyle oluşan su taşkınları bölgedeki vatandaşlarımızın hanelerine ve tarlalarına hasar verdiğini, en büyük tesellinin can kaybının yaşanmaması olduğunu söyledi.

Sakarya Büyükşehir Saski ve  itfaiye ekipleri sel bölgesinde müdahale ediyor.


Geleceğin yazarları Mardin’i keşfediyor Geleceğin yazarları Mardin’i keşfediyor
Edirne'de 7 terörist yakalandı! Edirne'de 7 terörist yakalandı!
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Bakanlık ve ile Büyükşehir Belediyesi’nden Erciyes’te ağaçlandırma töreni Bakanlık ve ile Büyükşehir Belediyesi’nden Erciyes’te ağaçlandırma töreni
BUÜ’de Kariyer Fuarı hazırlıkları sürüyor BUÜ’de Kariyer Fuarı hazırlıkları sürüyor