Gündem

Gündem Haberleri

Sakarya ulaşımda çağ atlayacak

Sakaryada yapımı hızla devam eden SGK Köprülü Kavşağı projesinde yürütülen çalışmalar nedeniyle 28 Mart Pazar gününden itibaren Orhangazi Caddesi trafiğe kapatılacak.


Gündem 25.03.2021 21:30:00 0
Sakarya ulaşımda çağ atlayacak
SAKARYA (İGFA)- Devam eden çalışmalar kapsamına birinci ayağı tamamlanan köprünün ikinci etap çalışmaları başlatılacak. Çalışmaların devam ettiği süre boyunca olumsuzlukların yaşanmaması için Orhangazi Caddesi, SGK Kavşağı kısmında ulaşım sağlanamayacak. Şehir merkezinden Serdivan’a ve Arifiye Terminal istikametine gitmek isteyen vatandaşlar alternatif olarak Vagon Sokak istikametini kullanacaklar.
Çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Şehrimize ulaşım konusunda çağ atlatacak projemizde çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Devam eden çalışmalar nedeniyle yaşanılan aksaklıklardan dolayı özür dileriz. 28 Mart Pazar günü itibariyle vatandaşlarımızın alternatif güzergâhları kullanmalarını rica ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar