Sakaryada BMX Dünya Kupası eğlenceleri


Gündem 22.10.2021 13:30:00 0
Sakaryada BMX Dünya Kupası eğlenceleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, BMX Dünya Kupası ve MTB Türkiye Şampiyonası heyecanına, bisiklet şovları ve gösterilerle başladı. Sakarya da bu hafta sonu BMX Dünya Kupası yarışlarının Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

SAKARYA(İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 23-24 Cumartesi ve Pazar günü (hafta sonu) gerçekleştirilecek olan BMX Supercross Dünya Kupası için  açılış seremonisi düzenledi. Sakarya'da yapılan dünya kupasına 30 ülkeden bir çok dünya yıldızı sporcular ve bisiklet sporuyla ilgili önemli isimler katıldı. 

Seremonide 9 gün boyunca Avrupa’nın en kapsamlı tesisi olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilecek olan yarışlarla ilgili bilgiler paylaşıldı. BMX heyecanının başladığı programda Sakarya’nın bisiklet sporuyla ilgili son dönemde hayata geçirdiği projeler anlatılırken, şehrin destinasyonlarına dair tanıtımlara yer verildi.

 

Açılış konuşmasını yapan Başkan Ekrem Yüce, "Yaklaşık 10 gün boyunca sürecek yarışların, Etkinliklerin, gösterilerin ve EXPO’nun şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Bu süreç içerisinde tüm bu organizasyonun dışında Sakarya’nın eşsiz güzelliklerini görmenizi mutlaka tavsiye ederim" dedi. 

 

Ayçiçeği Bisiklet Vadisi içerisinde bir expo alanı kurduk diyen Başkan Yüce, "Sakaryamızın geleneksel ürünlerinin sergilendiği bölümlerde geleneksel el sanatlarımızdan örnekleri ve hem Sakarya kültürünü hem de Türkiye kültürünü görebilirsiniz. Expo boyunca birbirinden güzel etkinlikler, programlar olacak. Expo alanında sürpriz çekilişler yapılıyor ve başta bisiklet olmak üzere misafirlerimize çeşitli hediyeler takdim ediliyor.” diye konuştu.


Gürün’den personele veda ziyaretleri Gürün’den personele veda ziyaretleri
Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli
Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı
Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak