Sakaryada ilk vadi yarışı tamamlandı


Gündem 25.10.2021 18:30:00 0
Sakaryada ilk vadi yarışı tamamlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı ,Ayçiçeği Bisiklet Vadisinde yapılan 4 buçuk kilometrelik "dağ bisikleti" parkurunda 12 ülkeden 60 sporcu mücadele etti. Vadide MTB Cup yarışları, 27 Ekim Çarşamba günü 21.00’da başlayacak “Night Cup” ile devam edecek.

SAKARYA(İGFA)- Sakarya'da Ayçiceği Bisiklet Vadisi'nde hafta sonu yapılan ve  sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği BMX Supercross Dünya Kupası’nın ardından bu sabah
"dağ bisikleti" alanında yapılan MTB Cup Sakarya yarışı start aldı.

Vadi içindeki 4 buçuk kilometrelik dağ parkurunda 7 tur yapan sporcular, podyum için kıyasıya bir mücadele verdi. Yarışlar sonunda "elit kadınlar" kategorisinde Çek Cumhuriyeti'nden Tvaruzkova Tereza birinci, aynı ülkeden Adela Holubova ikinci, Tayland'dan Phetpraphan üçüncü oldu. "Elit erkekler" kategorisinde Rusya'dan Evgenii Evgrafov birinciliği elde ederken, yarışı İsviçre'den Adrin Walter ikinci ve aynı ülkeden Vital Albin ise üçüncü bitirdi. Derece yapan sporculara madalyaları takdim edildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı