Sakaryada “Spor Ada Vizyon Projesi” müjdesi


Gündem 8.11.2021 19:00:00 0
Sakaryada  “Spor Ada Vizyon Projesi” müjdesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı’na drag, karting, süpermoto, drift, off-road ve motokros pistlerini kapsayan “Spor Ada Vizyon Projesi” müjdesini verdi.

SAKARYA(İGFA)-  Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor şehri Sakarya’ sloganıyla vizyon projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Ekrem Yüce, bu alanda şehirde ilk olarak bir projenin daha müjdesini verdi. 

Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda projenin detaylarını açıklayan Yüce, Adapazarı Karaköy bölgesinde 260 dönüm arazi üzerinde karting, süpertmoto, drift pisti ile 2 bin metrelik off-road ve motokros pisti ve tribün ile sosyal alanların yer alacağı Spor Ada Vizyon Projesi’ni hayata geçireceklerini açıkladı.

Toplantı salonunda Başkan Yüce, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Eren Üçlertoprağı ve 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Bakan ile birlikte projeye start veren protokolü imzaladı.

Başkan Yüce, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak hazırladığımız ‘Spor Ada Vizyon Projesini’ hayata geçirmek üzere Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile bir protokol imzalıyoruz. Proje kapsamında hazırlayacağımız yapı, motor ve otomobil sporları konusunda ülkemizin en modern tesisi olacak" dedi. 


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...