Sakaryada YADEM hayatın her alanında


Gündem 14.11.2021 16:00:00 0
Sakaryada YADEM hayatın her alanında

Sakaryada Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Merkezi (YADEM), yaşlıların yanında olarak hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalarını sürdürüyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlı Destek Merkezi (YADEM)'nin 65 yaş ve üzeri yaşlılara yönelik verilen evde temizlik hizmeti sayesinde yaşlıların yüzü gülüyor.

Temizlik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal projelerimizle de 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın sosyal hayatına etki edecek çalışmalar yürüttüklerini belirten YADEM açıklamasında, "Yaşlılarımızın evini ‘Evde Temizlik’ hizmetleri kapsamında temizleyerek sağlıklı ve yaşanabilir hale getiriyoruz. Yaşlı vatandaşlarımızın evlerine giden ekiplerimiz burada halıların süpürülmesi, yerlerin silinmesi, bulaşıkların yıkanması, çamaşırların ve tüllerin yıkanması, tuvalet ve banyonun temizlenmesi gibi işlemeleri gerçekleştiriyorlar. Yaşlılarımızın yanında olmaktan onlara hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.


Mobil Kuaför ilçelerde 1658 vatandaşa hizmet verdi Mobil Kuaför ilçelerde 1658 vatandaşa hizmet verdi
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Şantiye gezileri yeniden başlıyor Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Mesir Ticaret Fuarı 30. kez kapı açtı Mesir Ticaret Fuarı 30. kez kapı açtı
Mektebim Koleji Yozgat’ta kampüs açtı Mektebim Koleji Yozgat’ta kampüs açtı