Sakaryalı gençlere sanat dolu eğitim


Gündem 31.05.2021 17:30:00 0
Sakaryalı gençlere sanat dolu eğitim

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve SAKTİM ortaklığında Akyazı’da hayata geçirilen ‘Gencim Çünkü’ projesinin açılış törenine katılan Başkan Ekrem Yüce, “Gençler bizim geleceğimiz. Onları kendi hallerinde bırakmamalı, yalnız koymamalı ve ellerinden tutup yol göstermeliyiz” dedi.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) ortaklığında Akyazı’da hayata geçirilen ‘Gencim Çünkü’ projesinin açılış törenine katıldı. Hayata geçirilen ‘Gencim Çünkü’ projesi gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve film çekimleri ile oyunculuğun da yer aldığı çeşitli eğitimler vermek amacıyla hizmet verecek.

GENÇLER GELECEĞİMİZ

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sanatkar özelliklerini gün yüzüne çıkarmak amacıyla hayata geçirilen projenin hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Hamd olsun artık ülkemizde yapılan yerli filmler tüm dünyaya yayılıyor. Bu konuda ülkemiz büyük bir gelişim gösterdi ve bizlerde bu alanda gençlerimizi teşvik ederek onlarında sanatkar özelliklerini ortaya çıkarmalıyız. Gençler bizim geleceğimiz. Onları kendi hallerinde bırakmamalı, yalnız koymamalı ve ellerinden tutup yol göstermeliyiz. Gençlerimizin hayallerine ve hedeflerine ulaşması için hiçbir engel tanımaması kadar güzel bir şey yok” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı