Sakaryalı halterci Türkiye Şampiyonu


Gündem 11.07.2021 11:30:00 0
Sakaryalı halterci Türkiye Şampiyonu

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Halter Takımı sporcusu Reşit Ardahan Zorba, U-23 Türkiye Halter Şampiyonasında şampiyon oldu.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Halter Takımı sporcusu Reşit Ardahan Zorba, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen U-23 Türkiye Halter Şampiyonasında şampiyon oldu. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonada 100 kilo koparma, 130 kilo silkme toplamda 240 kilo ile şampiyon olarak Sakarya’yı gururlandırdı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, altın madalyanın sahibi olan Reşit Ardahan Zorba tebrik edildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı