Salda'da boğulan çocuğun cansız bedenine ulaşıldı


Gündem 3.08.2020 11:35:00 0
Salda

Bayram tatili için ailesiyle birlikte geldiği Salda Gölü'nde kaybolan 13 yaşındaki çocuğunu cansız bedenine ulaşıldı.

Denizli'de ikamet eden Suriye uyruklu 4 kişilik ailenin 13 yaşındaki oğlu Hamze Hamek, serinlemek için kardeşleri ile Salda gölüne girdi. Kardeşlerinin yanında bir anda gözden kaybolan Hamze Hamek, kardeşlerinin tüm çabalarına rağmen bulunamadı. Ailesinin ve çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar kaybolan Hamze'yi bulmak çalışması başlattı, olay yerine AFAD ekipleri sevk edildi. Antalya'dan çağrılan Jandarma Sualtı Kurtarma (SAK) timi dalgıçları, kısa çalışmanın ardından Hamzi'nin cansız bedenine ulaştı.

Hamze'nin cenazesi, kıyıya çıkartılıp cenaze aracına konularak Yeşilova Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 13 yaşındaki Hamze'nin yakınları fenalık geçirirken jandarma ve 112 ekipleri aileye sakinleştirmek için büyük çaba gösterdi.

Toros Kardeleni için kontrollü üretim ve ihracat modeli sürüyor Toros kardeleni koruma altında: Akseki’de kontrollü üretim ve ihracat modeliyle hem doğal popülasyonlar korunuyor hem de üreticiler sürdürülebilir şekilde ihracat yapabiliyor.
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Antalya'da köylere suya şok zam: Metreküp 5 tl’den 50 tl’ye çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT tarafından kırsal mahallelerde uygulanan yeni su tarifesi, köylüleri ve tarımla uğraşan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Daha önce 5 TL olan metreküp fiyatı, iddialara göre 50 TL’ye çıkarıldı; vatandaşlar ya
Döşemealtı Belediyesi’nde ihale soruşturması: 22 kişiye gözaltı Antalya’da Döşemealtı Belediyesi’nin asfalt ve kaldırım ihalelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında eski Belediye Başkanı Turgay Genç’in de bulunduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Manavgat soruşturmasında 36 yeni gözaltı Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 36 şüpheli gözaltına alındı.