Salda Gölü atlı jandarmaya emanet


Gündem 3.07.2020 00:53:00 0
Salda Gölü atlı jandarmaya emanet

TÜRKİYE'NİN Maldivleri olarak bilinen Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde güvenlik, atlı jandarma timleri tarafından sağlanacak. Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı'ndan iki binici astsubay ile asayiş eğitimi verilen 'Feray', 'Şimşek' ve 'Dolunay' adlı üç at, yaz boyunca Salda Gölü ve çevresinde görev yapacak.

EYLÜLE KADAR DEVAM
Atlı jandarma timi Eylül'e mkadan görev sürelerince araçla girilmesi mümkün olmayan alanlar başta olmak üzere, piknik alanları ve parklarda emniyet ile asayişi sağlarken, doğa ve yaban hayatının korunmasını sağlayacak.

Isparta’da Genç Atletler Zirve İçin Yarıştı Okul Sporları Gençler A-B Atletizm İl Birinciliği, Sav Atletizm Pisti’nde tamamlandı. Yoğun katılımla gerçekleşen müsabakalarda genç sporcular, Isparta’yı grup finallerinde temsil edebilmek için kıyasıya mücadele etti.
Burdur Karamanlı‘ya yeni tesisler geliyor Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, devam eden projeler ve yeni yatırımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Isparta 32 Spor evinde kazandı Isparta 32 Spor, sahasında Somaspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup ederek puanını 51’e yükseltti ve 7. sıradaki yerini korudu.
Isparta Narkotik ekiplerinden kaçamadılar Isparta’da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, narkotik ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
Kaş’ta Tapu Skandalı: Bakanın Kayıtları İzinsiz Sorgulandı Antalya’nın Kaş ilçesinde görevli tapu teknikeri Diyar Akdağ, Adalet Bakanı’na ait tapu kayıtlarını bir kişinin ısrarıyla sorguladığını itiraf etti. Şüpheli, “Kullanıldığımı sonradan anladım” dedi.