Saldırı Yeşilova Belediyesine Ait OTEL’in İşletmecileri İle Aralarında Olan Bir Çekişmenin Sonucunda Meydana Geldi


Gündem 20.04.2020 17:43:00 0
Saldırı Yeşilova Belediyesine Ait OTEL’in İşletmecileri İle Aralarında Olan Bir Çekişmenin Sonucunda Meydana Geldi

PES BU CHP YÖNETİCİLERİ ve TROLLERİNE: NASILDA YALANCI BİR GÜRUHSUNUZ


Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve Eşine Yapılan Saldırıyı Kınıyorum. Başkan ve Eşine Geçmiş Olsun, Acil Şifalar Diliyorum.


Saldırı Yeşilova Belediyesine Ait OTEL’in İşletmecileri İle Aralarında Olan Bir Çekişmenin Sonucunda Meydana Geldiği Bilindiği Halde SALDA GÖLÜNE Bağlanması, Kum Alınmasına Bağlanması Tam Bir Sahtekarlık, Düzenbazlık, Hilekarlık Olarak Ortaya Çıkmıştır. Otel’in İşletmecilerini Çıkarmak İsteyen Belediye Başkanına Yapılan Saldırıyı SALDA GÖLÜ İle İrtibatlandıran. CHP Genel Merkez ve Parti Üst Yönetimini Kınıyorum. Olayın Doğrusunu Açıklamaya Davet Ediyorum.

Bilal Özel: Üreticinin yükü hafifledi Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel: “Oluşacak maliyet avantajı gecikmeden iç piyasaya yansıtılmalı. Kararın gübre fiyatlarında yaklaşık %6,5 düşüş sağlaması bekleniyor.
Keçiborlu’da birlik ve bereket sofrasında buluşma Isparta Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, belediye iftar sofrasını ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi ve ekibine teşekkür etti.
Antalya Kaleiçi’nin 800 Yıllık Gizli Hazinesi Gün Yüzüne Çıktı Selçuklu dönemine ait 45 fetih kitabesi, sur ve ev duvarlarından gün yüzüne çıkarıldı. Kitabeler günümüz Türkçesine çevrilerek sergileniyor.
CHP Heyeti Çeltikçi Pazarında Kadınlarla Buluştu “CHP Çeltikçi’de Kadınlarla Buluştu: Emekleri ve Dayanışmaları Kutlandı”
Bucak’a Yeni Sağlık Yatırımı: Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu Geliyor AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapım ihalesinin 03 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Yatırım, ilçede sağlık hizmetlerine hızlı eri