Salihli Güven otobüslerine, TSOdan tanıtım kaplaması


Gündem 19.10.2021 14:00:00 0
Salihli Güven otobüslerine, TSOdan tanıtım kaplaması

İstanbul seferi yapan Salihli Güven Turizm’in 5 otobüsüne ilçedeki tarihi mekanların yanı sıra bölgeye özgü ürünlerin görüntüleri kaplatıldı. Otobüslerin her iki yanına yerleştirilen dev görüntülerin Salihli’nin tanıtımına katkı sağlaması bekleniyor.

MANİSA(İGFA)- İsmi Salihli ile özdeşleşmiş olan ve 1954 yılından bu yana ulaşım hizmeti veren Salihli Güven otobüsleri, ilçenin tarihi mekanları olan Gymnasium, Artemis tapınağı, dünyanın ilk madeni parası ve antik eserlerin de yer aldığı görüntülerle kaplandı.

Salihli’nin tanıtımı için Salihli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan kaplamada ayrıca ilçenin başlıca ürünü olan Sultaniye üzümün yanı sıra coğrafi tescilli olan Salihli Kirazı ve Odun Köfte’nin yanı sıra son yıllarda üretimi giderek artan zeytin ve zeytinyağına da yer verildi. Otobüs üzerindeki tanıtımda ayrıca Salihli TSO tarafından tescil edilmiş olan Kula Leblebisi’nin görüntüsü de yer aldı.

Ağırlıklı olarak Salihli – İzmir arasında sefer yapan Salihli Güven Turizm, toplam 45 otobüsüyle ayrıca İstanbul’a sabah akşam olmak üzere iki sefer gerçekleştiriyor. Tanıtım amaçlı kaplamalar, firmanın İstanbul seferi yapan 5 otobüsüne uygulandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı