ŞARKİKARAAĞAÇ'A DOĞALGAZ TEMEL ATMA VE ÇİFTÇİLERE TOHUM DESTEĞİ YAPILDI

TBMM BAŞKANVEKİLİ AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ, MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ, VALİ AYDIN BARUŞ, ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMI, BELEDİYE BAŞKANI, SİYASİ TEMSİLCİLER, BÜROKRATLAR VE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ DOĞALGAZ AÇILIŞI, HUBUBAT DAĞITIMI VE KIZILDAĞ YO


Gündem 21.10.2022 17:52:00 0
ŞARKİKARAAĞAÇ

TBMM BAŞKANVEKİLİ AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ, MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ, VALİ AYDIN BARUŞ, ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMI, BELEDİYE BAŞKANI, SİYASİ TEMSİLCİLER, BÜROKRATLAR VE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ DOĞALGAZ AÇILIŞI, HUBUBAT DAĞITIMI VE KIZILDAĞ YOL ASFALTLANMASI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİLER.

Isparta Şarkikaraağaç ilçesine sağlanacak doğalgaz için ilk kazmanın vurulması ve çiftçilere hububat tohumu dağıtımı için tören düzenlendi. Törenin ardından Kızıldağ Milli Parkı’nda devan eden sıcak asfalt çalışması yerinde incelendi.

İlçede düzenlenen programa Vali Aydın Baruş, TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Şarkikaraağaç ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törendeki konuşmasına tedavi gördüğü hastanede bugün şehadet mertebesine ulaşan hemşehrimiz kahraman P.Uzmm.Çvş. Cemil Yavaş’ı anarak başlayan Vali Baruş vatanımızın şehitlerimiz sayesinde varlığını sürdürdüğünü söyledi. Vali Baruş Şarkikaraağaç ilçesine sağlanacak olan doğalgazın hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programdaki konuşmalarına kahraman şehidimiz Cemil Yavaş’a Allah’tan rahmet, ailesine, Isparta halkına ve milletimize başsağlığı dileyerek başlayan TBMM Başkan Vekili Bilgiç ve Milletvekili Gökgöz'de Şarkikaraağaç’a sağlanan doğalgazın ve dağıtılan hububatın hayırlı olması temennisinde bulundular.

Konuşmalar sonrasında ilçeye sağlanan doğalgaz için ilk kazma dualar eşliğinde vuruldu.

Ardından Vali Baruş, TBMM Başkan Vekili Bilgiç ve Milletvekili Gökgöz Tarımsal Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere hububat tohumu dağıtımı gerçekleştirdi.

İlçede düzenlenen program Kızıldağ Milli Parkı’nda devam eden sıcak asfalt çalışma alanında incelemelerde bulunulmasıyla son buldu.


Başkan Zeyrek, MTSO Yönetimini ağırladı Başkan Zeyrek, MTSO Yönetimini ağırladı
Potada 28. hafta biletleri satışta Potada 28. hafta biletleri satışta
Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu
Konya Selçuklu'da Tekno-Sel ilgisi Konya Selçuklu'da Tekno-Sel ilgisi
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek 3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek