Şarkikaraağaç'ta feci kaza; 1 ölü


Gündem 18.09.2019 15:11:00 0
Şarkikaraağaç

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç ilçesinde minibüs ile tarım aracının çarpıştığı kazada 1 kişi öldü.

Kaza bugün Şarkikaraağaç ilçesinde Zenginler Kavşağı'nda meydana geldi. Zeki Gökkaya'nın kullandığı 32 YS 951 plakalı minibüs ile Osman Aktaş'ın 78 kullandığı tarım aracı çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan sürücü Aktaş, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şarkikaraağaç Doktor Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'ndeki yapılan tüm müdahalelere rağmen

“Başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz” Dünya 5’incisi milli sporcu Ayşenur Nazlı Korkmaz’ın da yer aldığı TOBB MTAL öğrencileri, Başkan Başdeğirmen’i ziyaret ederek hem teşekkürlerini iletti hem de staj sorununa dikkat çekti.
Vali Erin: “İnsan onurunu korumak devletimizin en temel görevidir” Isparta Valisi Abdullah Erin, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, insan haklarının tüm insanlığın ortak değeri olduğuna dikkat çekerek, Türkiye’nin bu konudaki kararlı duruşuna vurgu yaptı.
HÜDA PAR’dan AK Parti’ye ziyaret HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’i makamında ziyaret etti.
Korkuteli’nde 2026 ÇKS Başvurularında Son Hafta Antalya Korkuteli’nde 2026 ÇKS Başvurularında Son Günler: Çiftçilere “Mağduriyet Yaşamayın” Uyarısı
Isparta’da Sahte Polis Dolandırıcılığı: 3 Şüpheli Tutuklandı Isparta’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların hedefi olan iki vatandaş, toplam 1.962.000 TL ve ayrıca 70.472 dolar değerinde paralarını kaptırdı. Olayın ardından yürütülen çalışmalar sonucu şüpheliler yakalandı.