ŞARKİKARAAĞAÇTA EKTİĞİNİZ FİTNE ATEŞİNİ YALVAÇ'TADAMI YAKMAK İSTİYORSUNUZ?


Siyaset 26.07.2022 01:26:00 0
ŞARKİKARAAĞAÇTA EKTİĞİNİZ FİTNE ATEŞİNİ YALVAÇ

MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sözmez, İYİ Partili Neşe Kalkır’ın ilçede düzenlenen konserde protokol alanına alınmadığı iddiaları sonrası açıklamada bulundu. Başkan Sönmez açıklamasında;  ‘İP'li Belediye Meclis üyesi hanımefendiye: Şarkikaraağaç'ta ektiğinz fitne tohumları yetmedi mi? Simdi de Yalvaç'a mı el attınız? Yoksa hayal aleminde mi geziyorsunuz? Sizi esefle kınıyorum!..

Haberleri ve Şarkikaraağaç Belediyesi İp'li Belediye Meclis üyesi hanımefendi'nin sosyal medya hesabında yayınladığı haberi hayretle ve şaşkınlıkla okudum. Yalvaç Belediyesinin düzenlemiş olduğu 19.Kültür Sanat ve Turizm Festivali bir hafta boyunca dolu dolu ve her kesime hitap eden bir festival olarak gerçekleşmiştir.

Şarkikaraağaç Belediyesi İp'li Meclis üyesi hanımefendi'nin iddiaları tamamen asılsız ve iftiradan başka bir şey değildir. Sayın Yalvaç Belediye Başkanımız Halil Hilmi Tütüncü Bey’in ve bizlerin hiçbir şekilde bilgisi ve ilgisi olmayan bir konuda suçlaması YALVAÇ BELEDİYESİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU BU MÜKEMMEL FESTİVALE GÖLGE DÜŞÜRMEK, PROVOKE ETMEKTEN VE KENDİ REKLAMINI YAPMAKTAN BAŞKA BİR AMAÇ TAŞIMAMAKTADIR. Haber sonrası protokol kapısında görevli olan arkadaşlara sorduğumuzda bir hanımefendini gelip Şarkikaraağaç Belediye Meclis üyesi olduğunu soyleyip içeriye aldıklarını öğrendik.Bunun dışında hiçbir şekilde belediyenin hiçbir personeli hiçbir yetkilisi bu hanımefendiye, protokolde yeriniz yok gibi hiçbir kelime ve hiçbir şekilde müdahale edilmemiştir bu iddia tamamen asılsız ve yalandır.  Ve bunu ispata çağırıyorum.

Belediyenin görevlileri ve çalışanları bellidir, Gelsin teker teker kim söylemişse yüzleşsin. Belediye Başkanımız gereken uyarı ve cezasını mutlaka verir. Bu konserde CHP ilçe başkanı, Ak Parti İlçe Başkanı ve diğer siyasi partiye mensup arkadaşlar da protokolde vardı. Eğer böyle bir ayrım yapılacak olsa o arkadaşlara böyle bir şey yapılmış mı? Bu hanımefendi Bu güzel festivale gölge düşürmek ve iftiradan atmaktan başka bir şey yapmamaktadır. Kaldı ki Belediye Başkanımız Sayın Halil Hilmi Tütüncü Bey konserin başlamasına 10 dakika kala gelmiştir. Yalvaç"ımızı ve memleketimizi ilgilendiren böyle önemli bir konuda ucuz siyaset anlayışı. daha önce mensubu olduğu partinin oylarıyla seçilen ve başka bir partiye geçiş yapan hanımefendiye hiç yakışmamıştır. Sayın İP"li Meclis üyesi hanımefendi- Onlarca yıldır menfaatleri uğruna Şarkikaraağaç’a fitne sokan, ayrımcılık yapan daldan dala atlayan, siyaseti dizayn etmeye çalışan perde arkasındaki kirli ellere dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca değerli Yalvaç Halkının bu konuyu sağ duyuyla değerlendireceklerine inancım tamdır.


CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!
Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi
Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu
Manisa'da Fatma Turgut coşkusu Manisa'da Fatma Turgut coşkusu
Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı  Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı